Documenten

Hier vindt u alle documenten die nodig zijn om een aanvraag bij BOFAS in te dienen. De documenten zijn afhankelijk van het type aanvraag dat u wilt indienen. Welk type aanvraag op uw situatie van toepassing is, komt u te weten door enkele eenvoudige vragen te beantwoorden via de test.

Opgelet! U kunt niet online indienen. U kunt de documenten wel online invullen en vervolgens afdrukken, handtekenen en versturen.

Uw aanvraag moet per aangetekend schrijven met ontvangstbewijs worden verzonden naar BOFAS. De contact- en adresgegevens van BOFAS vindt u hier.

Weet u al welk type aanvraag u wenst in te dienen? Bent u een professional en wilt u meerdere aanvragen indienen? Of dient u de aanvraag in voor een derde partij? Klik dan hieronder op het type aanvraag om een overzicht te krijgen van de documenten die u moet toevoegen aan uw aanvraag.

Opgelet! Bij uw aanvraag moet u ook een kopie van het oriënterend bodemonderzoek (Vlaanderen) of prospectief onderzoek (Brussel) meesturen. Voor het uitvoeren van een oriënterend onderzoek (Vlaanderen) of nader onderzoek (Brussel) moet u een beroep doen op een erkend bodemsaneringsdeskundige. U kunt hier een lijst van erkende bodemsaneringsdeskundigen raadplegen.

Documenten per type aanvraag

Sluiting van het tankstation
Sluiting van het tankstation volgens de overgangsmaatregel
Voortzetting van het tankstation
Voortzetting van het tankstation volgens de overgangsmaatregel

Sluiting.zip